Всеукраїнський студентський семінар "Лідерство і правова культура"

Друк PDF

Всеукраїнський студентський семінар "Лідерство і правова культура": сильний лідер - навчений лідер.

З 28 вересня до 1 жовтня на базі СОТ "Буревісник ХДУ" (смт Лазурне) відбувалася грандіозна подія - Всеукраїнський студентський семінар "Лідерство і правова культура".

Це захід, який об`єднав студентських лідерів з усієї країни для того, щоб дати можливість обговорити студентські проблеми сьогодення, сформувати вектор подальшої діяльності студентських організацій, обмінятися досвідом та створити єдину команду лідерів з усіх регіонів України. А головне - отримати основи знань з розвитку лідерських якостей, формування команди, мотивації активної діяльності у молодіжних громадських організаціях, а також підвищити рівень правової культури студенства про основні права та гарантії у процесі здобуття вищої освіти.


Захід проходив у режимі "non stop" - студентські активісти не витрачали жодної хвилини марно. Дискусії про проблеми студентської спільноти та шляхи їх вирішення, майбутнє стипендій, роль лідерів у сучасних умовах, внутрішня та зовнішня діяльність студентських організацій як кожної окремо, так і на рівні країни, а також неспинний потік інформації, думок та ідей сприяли формуванню єдиного простору, де кожна організація, кожен студентський лідер зміг взяти для себе щось корисне та поділитися власними досягненнями schweizer-apotheke.de.

Семінар організовано за підтримки Міністерства молоді та спорту України в рамках реалізації програми "Лідерство, соціальне становлення та правова культура у студентської молоді".