Шість правил успішних людей

Друк PDF

Шість правил успішних людей

"Як Ви яхту назвете, так вона і попливе" -це крилатий вислів з мультфільму про капітана Врунгеля без перебільшення актуальне до будь яких сфер життя. Наприклад, вчені стверджують, що успішний день розпочинається з ранку, отже, життя в цілому безпосередньо залежить від початку дня. У відомих бізнесменів, як правило, є чіткі правила, з яких вони розпочинають свій день.


Опитування проведене серед декількох великих босів дозволило визначити ряд правил, яких має дотримуватися людина на початку дня, якщо вона хоче бути успішною. Отже, щоб день був вдалим:

1. Не втрачайте час на перевірку пошти і на довгі ділові посиденьки.

Намагайтеся не заглядати до своєї поштової скриньки принаймні до 10 години ранку sur ce site. Якщо щось терміново потребуватиме Вашої уваги, Вам зателефонують, а не будуть надсилати електронні листи.

2. В першу чергу займіться справами, які Ви найбільше не любите.

Справа в тому, що чим ближче наближається вечір, тим гіршою стає продуктивність праці. Тому бізнесмени рекомендують спочатку робити найважчу для себе, поки ресурси знаходяться на піку можливостей.

3. З ранку завжди складайте перелік завдань, які найбільш важливі і, які потрібно виконати в першу чергу. Викреслюйте їх із переліку в міру виконання.

Залишайте другорядні завдання на потім, навіть якщо Ви не встигнете їх зробити, нічого страшного не відбудеться, а ось якщо Ви не виконаєте щось важливе, це може мати негативні наслідки для Вашої справи.

4. Думайте про людей, що оточують Вас

Перед тим, як щось зробити або прийняти якесь рішення, подумайте про те, чи не вплине воно на швидкість або можливість виконання завдань, намічених членами Вашої команди. Команда і, зокрема, її злагоджена робота — запорука Вашого успіху.

5. Весь час нагадуйте собі про свої високі цілі.

Перевіряйте свої дії і рішення на адекватність і доцільність, щоб вони служили виконанню найвищої мети, а не Вашим миттєвим бажанням.

6. Використовуйте кожну хвилину з користю.

Чи замислювалися Ви над тим, скільки часу даремно йде на проїзд у транспорті, на простій у пробках, на очікування у чергах і т.п.? Не витрачайте час даремно. Подумайте, як можна провести цей час з користю для своєї справи. Можливо, певні питання Ви можете обговорити з колегами телефоном, перебуваючи у пробці і не чекаючи особистої зустрічі.

За матеріалами сайту http://c-factory.org.ua/