ISIC у Кримському інженерно-педагогічному університеті

Друк PDF

Нова точка оформлення ISIC через мережу АПОС України відкрилася у Сімферополі.

Тепер ISIC студенти можуть оформити також у профкомі студентів РВНЗ «Кримський інженерно-педагогічний університет», що знаходиться за адресою: м. Сімферополь, пров. Учбовий, 8, офіс 244-а.

Договір про участь у програмі "Міжнародне посвідчення студента ISIC" 16 жовтня підписали представники профкому студентів КІПУ та керівництво Асоціації правозахисних організаторів студентів України.

Нагадємо, що АПОС України веде проект ISIC уже понад 10 років і є Уповноваженим офісом Ліцензованого представництва Міжнародної асоціації ISIC в Україні. Тому студенти мають змогу оформити це посвідчення у багатьох вищих навчальних закладах України, звернувшись до своїх студентських профспілкових комітетів.

ISIC — International Student Identity Card (Міжнародне посвідчення особи і статусу школяра/студента) було створено в 1956 році під патронажем ЮНЕСКО. Відтоді більше 50 мільйонів студентів скористалися посвідченням ISIC під час подорожей для отримання дисконтів на товари і послуги.

Основне завдання ISIC — сприяти міжнародному співробітництву та розвитку студентських і молодіжних обмінів шляхом надання різноманітних дисконтів на транспорт, проживання, тощо, служити інтересам студентів та підтверджувати статус «студента» по всьому світу.

Сьогодні ISIC є єдиним визнаним у світі посвідченням особи та статусу особи, яка навчається. Це посвідчення випускається у 124 країнах світу, надає понад 40 тисяч знижок та пільг власникам посвідчення, програма підтримується на державному рівні і налічує близько 5 мільйонів членів спільноти ISIC.

Також викладачі, вчителі, тренери та молоді мандрівники можуть оформити міжнародні посвідчення викладача ITIC та молодого мандрівника IYTC.

Вітаємо студентів КІПУ та інших вищих навчальних закладів Сімферополя з новими можливостями, які відкриваються перед ними з міжнародним посвідченням студента ISIC.

Відтепер у Сімферополі для оформлення картки ISIC запрошуємо до:

профкому студентів КІПУ (м. Сімферополь, пров. Учбовий, 8, офіс 244-а, тел. 066-970-09-02);

профкому студентів НАПКБ https://pharmaciepourhomme.fr/. Сімферополь, вул. Київська, 181, 4-й поверх, тел. 050-618-84-24).


Прес-служба АПОС України