РАЗОМ відновимо роботу головного офісу АПОС України

Друк PDF

Головний офіс АПОС України, який розташовувався у Будинку профспілок на майдані Незалежності повністю було знищено вогнем разом з усією технікою, документацією та іншими матеріальними цінностями. Зараз триває робота з відновлення діяльності головного офісу у новому приміщенні. Долучайтеся до допомоги!

Як відомо, офіс Асоціації правозахисних організаторів студентів України розташовувався у каб. 532 Будинку профспілок на майдані Незалежності у м. Києві. В ніч з 18 на 19 лютого 2014 року внаслідок протистояння між владою і мітингувальниками  виникла пожежа, яка знищила Будинок профспілок.

У результаті пожежі згорів вщент офіс АПОС України. Вогнем знищено всю техніку, документацію, матеріальні цінності і особисті речі працівників. За попередніми розрахунками Асоціації завдано збитків на суму близько 250 тис грн.

Зараз триває робота колективу по відновленню повноцінної діяльності і функціонуванню головного офісу Асоціації, відновлення документації і пошук нового офісу для тимчасовго перебування.

Враховуючи, що Асоціація правозахисних організаторів студентів України є всеукраїнською громадською молодіжною організацією і має статус неприбуткової, а також реалізує на горомадських засадах ряд важливих всеукраїнських проектів і програм по захисту соціально-економічних і юридичних прав студентів України,

ЗАКЛИКАЄМО друзів, колег, партнерів та усіх небайдужих долучитися і допомогти відновити повноцінне функціонування нашої спільної справи - АПОС України.

Банківські реквізити:

Отримувач платежу: ГО "АПОС України"

Р/р UA313 0529 9000 0026 0090 3670 9766 в АТ КБ "ПриватБанк",

Код одержувача 25882917

Призначення платежу: "Благодійна безповоротна фінансова допомога на здійснення статутної діяльності"

Відновимо РАЗОМ повноцінну діяльність АПОС України. Приєднуйся!

З повагою, колектив АПОС України