Увага! Захід переноситься!

Друк PDF

На багаточисельні звернення і запити, повідомляємо, що керівництвом ЦК Профспілки працівників освіти і науки України та Асоціації правозахисних організаторів студентів України прийнято рішення щодо перенесення дати проведення V Всеукраїнської школи студентського профспілкового лідера.

Шановні колеги!

Таке рішення прийнято у зв’язку зі складною суспільно-політичною та фінансово-економічною ситуацією в України, та зокрема на тимчасово-окупованих територіях АР Крим, Донецької та Луганської областей.

На нашу думку, у той час, коли територія нашої країни окупована російськими агресорами, коли багато військовослужбовців ЗС України проходять складне та тривале лікування, а також існує величезна кількість вимушено переселених та біженців, які потребують працевлаштування, соціальної і фінансової допомоги тощо, ми не маємо морального права і не повинні витрачати значні профспілкові кошти на наші масові навчальні заходи.

Рішення про нові дати проведення зазначеного заходу буде прийнято після настання більш-менш стабільної ситуації в країні.

Також повідомляємо, що захід, який відбудеться 24-27 вересня в селищі Коблево на базі СОТ «Корабел» проводитиметься виключно Первинною профспілковою організації студентів НУК ім https://pharmaciepourhomme.fr/. Адмірала Макарова та за ініціативи її голови.

Програма заходу, формат, дати проведення та використання символіки з АПОС та ЦК Профспілки не узгоджено.

АПОС України та ЦК Профспілки планують провести всеукраїнські заходи з лідерами ППО студентів з питань організації звітів і виборів, а також застосування норм нового Закону України «Про вищу освіту» восени цього року. Більш точна інформація буде відома після обговорення цих питань на засіданні Президії ЦК Профспілки, яке відбудеться 25 вересня.

 

Прес-служба АПОС України